ATLETICAS BARN OCH TONÅRSKURSER

Ända sedan 2001 har vi på Atletica erbjudit barn & tonårskurser i dans. Barn- och tonårskurserna pågår i 12 veckor och de finns olika kurser att välja mellan beroende på ålder och svårighetsgrad. För de allra yngsta innebär kurserna lek och rörelse till musik. För dem äldre deltagarna innebär det mer koreografi. Varje termin avslutas sedan med en avslutningsshow.

Kursavgift: 750kr/kurs (12 gånger) eller 1195 kr för två kurser. Två kurser gäller syskon eller samma person som vill gå två kurser. Eftersom det råder begränsade platser så är det ”först till kvarn”.
Anmälan sker genom betalning på Atletica.

...

Kidz Dance

4-6 år / åk 1-2 / åk 3-4

Vi varvar lekar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar mängden och svårighetsgraden av koreografi samt lekar efter barnens ålder och nivå. Kurserna passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Teen Dance

åk 5-6

Utifrån ålderskurs och nivå hos deltagarna skapar vi danser till olika musikstilar och känslor. Vi varvar dansen med övningar som stärker teknik och taktkänsla. Kursen passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Teen Dance ”Street/Hiphop”

I denna kurs dansar vi till musik bl.a. inom genrerna hiphop, R&B och dancehall. Vi har fokus på takt, kroppskontroll och teknik .

Teen Dance ”Modern”

I denna kurs dansar vi modern dans med fokus på att hitta och uttrycka olika känslor i dansen .

Teen Dance ”Avancerad”

Är en grupp för dig som går i minst en annan kurs hos oss . Du är van att ta koreografi, följa instruktioner och vill utvecklas inom dansen. Vi lägger mer tid på stretch, rörlighet och teknik samt fokuserar ännu mer på att gruppen ska vara proffsig och synkroniserad . Observera att kursen är längre än de andra.

DANSINSTRUKTÖRER

Alice
Alva
Evelina
Felicia
Kajsa
Malin
Tea