GRUPPTRÄNING

Vi har alltid försökt ligga steget före när det gäller gruppträning och jobbar aktivt med att utveckla våra klasser samt att vara lyhörda på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder stor variation, allt från BodyPump till Zumba, Spinning och Yoga. Allt för att få ett så brett träningsutbud som möjligt. Kom på våra gruppass, känn den goda träningsandan och sammanhållningen.

PASSBESKRIVNINGAR

Alla pass är 55 minuter, om inget annat anges.

BODYBALANCE: Förkoreograferat pass med övningar från yoga, pilates och tai chi. Fokus ligger på andningen samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av teknik och rörelse ger dig ett fysiskt träningspass, inre balans och harmoni. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
BODYPUMP: Förkoreograferat styrkepass där vi använder oss av skivstång och viktplatta. Du tränar hela kroppen i styrka och uthållighet på ett effektivs och utmanande sätt. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
BOX CROSS: Högintensiv, svettig och rolig konditionsträning. Slag och sparkar kombineras med crossfitövningar. Handskar finns att låna.
CARDIO INTERVALL: Intervallbaserad stationsträning med en blandning av styrke- och konditionsövningar. Varierande och roligt, där tiden springer iväg!
CORE: Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.
DANSAEROBIC: Kondition och kordinationspass fullt av energi och dansglädje! Instruktören bygger upp block med stegkombinationer i takt till musiken.
MOVEOO: Rolig, varierad och funktionell träning för hela kroppen. Puls, rörlighet och styrka bakas in i olika stationer där du som gäst tränar efter dina individuella förutsättningar. För dig som är "allätare" inom träning.
SPINNING: Effektiv och skonsam konditionsträning på cykel till peppande musik.
STREETJAZZ: Streetjazz har influenser från både jazz, street och hiphop. Vi använder oss av jazzens linjer och teknik, streetdansens attityd och av hiphopens tyngd. Stilen kan vara både hård och mjuk, beroende av vilken tolkning man gör av musiken. För er som älskar både jazz och street är detta den perfekta dansstilen.
TABATA: Träning som ger både ökad kondition och styrka. Vi jobbar i 20 sek intervaller, följt av 10 sek återhämtning som repeteras 8 gånger. Flera muskelgrupper tränas, vilket ger flera 4 min rundor på ett och samma pass. Du utmanar dig själv efter dina förutsättningar.
ZUMBA:Enkel dansklass där du tränar kondition och kordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik. Varje låt har sin egen passande koreografi, som är enkel att följa.
YOGA: Yoga är ett system där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ. Alla kan gå på yoga – lyssna på vad just din kropp behöver och utgå från dig själv.

AKTUELLT SCHEMA (11/9 - 10/12)

...