ATLETICA ♥ DANS

BARN & TONÅRSDANS

Kidz Dance (4-5 år / 6 år / åk.1-2 / åk.3-4)

Vi varvar lekar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar mängden och svårighetsgraden av koreografi samt lekar efter barnens ålder och nivå. Kurserna passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Kidz Dance ”Modern” (åk. 5-6)

I denna kurs varvar vi dansen med övningar som stärker teknik, taktkänsla och kroppskontroll. Utifrån nivå hos deltagarna skapar vi danser som tar fram olika känslor i musiken. Kursen passar alla oavsett hur mycket du har dansat tidigare och fokuserar mycket på mjuka och flödande rörelser.

Teen Dance ”Hiphop” (från åk. 7)

I denna kurs dansar vi till musik bl.a. inom genrerna hiphop, R&B och dancehall. Koreografin innehåller mycket hårda och taktfasta rörelser. Vi fokuserar på takt, kroppskontroll och teknik.

Teen Dance ”Modern” (från åk. 7)

I denna kurs dansar vi modern dans med fokus på att hitta och uttrycka olika känslor i dansen. Koreografin följer ofta musikens tempo och består av mjuka och flödande rörelser.

Kidz Dance ”Street” (åk. 5-6)

Denna kurs riktar sig till dig som vill dansa till bland annat musikstilen R&B. Dansen innehåller en blandning av hårda och mjuka rörelser och vi varvar dansen med övningar som stärker taktkänslan. Kursen passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Kidz Dance (4-5 år / 6 år / åk.1-2 / åk.3-4)

Vi varvar lekar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar mängden och svårighetsgraden av koreografi samt lekar efter barnens ålder och nivå. Kurserna passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Teen Dance ”Afro fusion” (från åk. 7)

Fusion betyder sammansmältning, och denna kurs utgår ifrån hårda och taktfasta rörelser som skapar en mycket kraftfull koreografi. Samtidigt bandar vi in mjuka höftrörelser och kaxig attityd för att skapa en häftig koreografi.

Teen Dance ”Show Jazz” (från åk. 7)

Denna kurs innehåller koreografi med snabba rörelser och mycket glädje. Musiken är ofta jazzinspirerad och även dansen är inspirerad av jazz-eran under 1920-talet. Utstrålning, taktkänsla och kroppskontroll är något vi jobbar mycket med i denna kurs.

Teen Dance ”Avancerad” (från åk. 8)

Är en grupp för dig som går i minst en annan kurs hos oss. Du är van att ta koreografi, följa instruktioner och vill utvecklas inom dansen. I kursen ges möjligheter till deltagarna att vara aktiva och skapa egna koreografier. Vi lägger mer tid på stretch, rörlighet och teknik samt fokuserar ännu mer på att gruppen ska vara proffsig och synkroniserad. Observera att kursen är längre än de andra.

VÅRENS KURSER STARTAR VECKA 3

TISDAGAR

20.00 Teen Dance ”Modern” (från åk. 7)

TORSDAGAR

16.00 Teen Dance ”HipHop” (från åk. 7)

20.00 Teen Dance “Afro Fusion” (från åk. 7)

LÖRDAGAR

11.00 Kidz Dance “Street” (åk. 5-6)

12.00 Kidz Dance (åk.3-4)

13.00 Kidz Dance (4-5 år)

14.00 Kidz Dance (åk. 1-2)

15.00 Kidz Dance ”Street/Modern Mix” (åk. 5-6)

SÖNDAGAR

11.00 Kidz Dance ”Modern” (åk. 5-6)

12.00 Kidz Dance (6 år)

13.00 Teen Dance ”Show Jazz” (från åk. 7)

14.00 Teen Dance ”Avancerad” (från åk. 8)

EN KURS BESTÅR AV 12 DANSPASS

1 KURS 750:- 2 KURSER 1195:-

BOKA PLATS GENOM ATT BETALA KURSAVGIFTEN PÅ ATLETICA TRÄNINGSCENTER .