Vi på pt-studion är riktigt stolta att kunna prestera Alexandra i vårt team. Vi är övertygande att med Alexandra i teamet så kommer vi kunna hjälpa dig som kund till ännu bättre resultat.

Lär känna Alex:

Mitt namn är Alexandra och det är jag som kommer hjälpa dig med dina kosplaner och som kommer att vägleda dig om du väljer att satsa på kostrådgivning online. 

Jag har en kandidatexamen inom Hälsopromotion och kostvetenskap från Göteborgs Universitet. Hälsopromotion innebär att arbeta hälsoförebyggande och att arbeta holistiskt, alltså jobba utifrån en helhetsbild. Jag är även licensierad kostrådgivare via Anki Sundin. 

Min filosofi utgår från att se på hälsa som en helhet av många olika faktorer. Hälsa och välbefinnande handlar mycket om att sin balans i sitt liv mellan kost, träning, stress, sömn och detta är unikt för varje individ. Jag anser inte att man ska förbjuda mat utan snarare hitta en näringsriktig och varierad bas i din kost med utrymme för livsmedel som du verkligen uppskattar. Jag driver företaget livet och maten och kommer även sköta pt-studions kostblogg.