Atletica ♥ dans

Dansterminen består av 12 danspass
850 kr / kurs

Hej kära danselev!
Under rådande omständigheter  så har vi bestämt oss för att skjuta fram starten av vår danstermin. Det innebär att du som bokat en plats och betalt din kurs behåller din plats tills vi startar igång v.6. Terminen kommer att innehålla 12 träningstillfälle som vanligt, men terminen skjuts några veckor framåt i vår.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.

Hälsningar Atletica

vårens dansschema start v .6

Tisdagar

20:00 Commercial street (ungdom/vuxen)

Torsdagar

16:00 Street Dance (åk.5-6)

19:15 Commercial Street (från åk. 7)

Lördagar

11.00 Kidz Dance (åk. 1-2)

12:00 Kidz Dance (åk. 3-4)

Söndagar

11:00 Kidz Dance (åk. 3-4)

12:00 Kidz Dance (4-6år)

13:00 Show Dance (åk. 5-6)

14:00 Show Dance (från åk. 7)

 

 

Klassbeskrivningar

Kidz Dance (4 -6 år / åk.1-2 / åk. 3-4 )

Vi varvar lekar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar mängden och svårighetsgraden av koreografi samt lekar efter barnens ålder och nivå. Kurserna passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Commersial Street (från åk. 7 / Ungdom-vuxen)

I denna kurs dansar vi till R&B- och popmusik men lägger fokus på feminina uttryck. I kursen jobbar vi med att våga ta plats och plockar fram vår feminina sida. Kursen passar för både tjejer och killar som vill dansa med en kaxig attityd.

STREET DANCE (ÅK 5-6)

Streetdance är ett samlingsnamn för många olika dansstilar och kursen passar dig som vill dansa till R&B- och hiphopmusik. Vi bygger upp en koreografi och vi fokuserar på takt och kroppskontroll. Kursen passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Show dance (Åk. 5-6/ Från åk 7-9)

I denna kurs inspireras vi av musik och koreografi från musikal, show och Broadway. Utstrålning, taktkänsla och kroppskontroll är något vi jobbar mycket med i denna kurs. Vi anpassar koreografin efter deltagarnas ålder och nivå.