Atletica ♥ dans

Höstens kurser består av 11 danspass
799 kr / kurs

höstens dansschema start v .38

Tisdagar

20:00 Feminine Street (åk. 7)

Onsdagar

16.15 Show Jazz (åk. 5-6) 

20:00 Atletica dance crew

Torsdagar

16.00 Street dance (åk. 5-6)

 

Lördagar

11.00 Kidz Dance (åk. 1-2)

12:00 Show Jazz (åk. 3-4)

14.00 Kidz dance (4år)

 

Söndagar

12:00 Kidz Dance (5-6 år)

13:00 Show Jazz (Fr. åk.7)

18:00 Dancehall (Fr åk. 7)

19:00 Dancehall (Ungdom/vuxen)

 

 

Klassbeskrivningar

Kidz Dance (4 år / 5-6 år / åk.1-2 )

Vi varvar lekar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar mängden och svårighetsgraden av koreografi samt lekar efter barnens ålder och nivå. Kurserna passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

Feminine street (från åk. 7)

I denna kurs dansar vi till R&B- och popmusik men lägger fokus på feminina uttryck. I kursen jobbar vi med att våga ta plats och plockar fram vår feminina sida. Kursen passar för både tjejer och killar som vill dansa med en kaxig attityd.

dancehall (från åk.7 & ungdom/vuxen)

I denna kurs kombinerar vi hårda och taktfasta rörelser med mjuka höfter och ett skönt gung. I musik och koreografi inspireras vi av dancehall och reaggaton. Denna kurs passar dig som i dansen vill blanda kroppskontroll, flow och attityd.

STREETDANCE (ÅK 5-6)

Streetdance är ett samlingsnamn för många olika dansstilar och kursen passar dig som vill dansa till R&B- och hiphopmusik. Vi bygger upp en koreografi och vi fokuserar på takt och kroppskontroll. Kursen passar alla oavsett hur mycket du dansat tidigare.

SHOW JAZZ (ÅK. 3-4/ ÅK. 5-6/ FRÅN ÅK.7)

Denna kurs innehåller koreografi med snabba rörelser och mycket glädje. I kursen inspireras vi av musik och koreografi från musikal, show och Broadway jazz. Utstrålning, taktkänsla och kroppskontroll är något vi jobbar mycket med i denna kurs. Vi anpassar koreografin efter deltagarnas ålder och nivå.

Contemporary (ÅK. 5-6)

Contemporary är en uttrycksfull dansstil som kombinerar element från flera dansgenrer. Den energiska känslan från jazzen möter de flödande rörelserna från den moderna dansen. I denna kurs fokuserar vi på kroppskontroll, teknik samt att förmedla olika känslor genom dansen. Dansstilen har blivit allt mer populär med tv-programmet ”So you think you can dance”.

atletica dance crew

Vår uppvisningsgrupp, detta är det enda kursen som kräver audition. Läs mer om  Atletica dance crew HÄR.