Atletica ♥ dans

Danskurser Hösten 2022
KURSSTART .V34

850kr/Danskurs med 12 träningstillfällen!

Höstens dansschema

Måndag

20.00 Contemporary (från åk. 7) 

Tisdag

20.00 Afro Street (från åk. 7)

Torsdag

16.00 Commercial Street (åk. 5-6) 

Lördag

12.00 Kidz Dance (åk. 3-4)

13.00 Kidz Dance (åk. 1-2)

Söndag

12.00 Kidz Dance (4-6 år)

13.00 Contemporary (från åk. 5-6)

KLASSBESKRIVNINGAR

Show Jazz

Denna kurs innehåller koreografi med snabba rörelser och mycket glädje. I kursen inspireras vi av musik och koreografi från musikal, show och Broadway jazz. Utstrålning, taktkänsla och kroppskontroll är något vi jobbar mycket med i denna kurs. Vi anpassar koreografin efter deltagarnas ålder och nivå.

Finns för åldrarna: från åk. 7

Contemporary

Contemporary är en uttrycksfull dansstil som kombinerar element från flera dansgenrer. Den energiska känslan från jazzen möter de flödande rörelserna från den moderna dansen. I denna kurs fokuserar vi på kroppskontroll, teknik samt att förmedla olika känslor genom dansen. Dansstilen har blivit allt mer populär med tv-programmet ”So you think you can dance”.

Finns för åldrarna: åk. 5-6 och från åk. 7

Kidz Dance

Vi varvar dansövningar och koreografi till olika typer av musikstilar där barnen får lära sig att röra sig i takt till musiken. Vi anpassar svårighetsgrad av koreografi samt dansövningar efter barnens nivå. Kursen passar alla oavsett tidigare danserfarenhet.

Finns för åldrarna: 4 – 6 år, åk. 1-2 och åk. 3-4

Afro Street

I denna dansklass blandar vi afro som erbjuder en fri känsla och har rytmen i fokus med street dance, en slagkraftig och och explosiv dansstil med mycket flexibilitet och isoleringar.

Finns för åldrarna: från åk. 7

SNART KAN DU BOKA VÅRENS KURSER HÄR!