MAMMA ♥ TRÄNING

MAMMABEBISKURS

STEG 1

Detta är för dig som är nybliven mamma, i slutskedet av din graviditet el inte kommit igång med någon form av träning el aktiveringsövningar och önskar utföra detta i en mindre grupp.

Vi kommer i detta steg fokusera på andningsövningar, bäckenbotten samt bålaktivering men även utföra lättare övningar för axlar/skuldror.

STEG 2

Detta är för dig som vart på återkontroll. Du har kommit igång med aktiveringsövningar för bålen och  lättare träning och vill nu ta nästa steg i din träning.

Vi kommer även i denna grupp fokusera på bål axlar/skuldror men även involvera mer träning för säte och baksida lår.  Detta steg har fortfarande mycket fokus på att återfå kontakt och kontroll på olika muskelgrupper i vår nya kropp.

STEG 3

I detta steg arbetar vi med mer utmanande övningar för våra muskler. Detta är för dig som kommit igång med din träning och återfått kontakt med din muskler.

VARJE ONSDAG MED START VECKA 7

TOTALT 8 GÅNGER

STEG 1 – ONSDAG 11.00-12.00

STEG 2 – ONSDAG 08.30-9.30

STEG 3 – ONSDAG kl: 9.45-10.45

PRIS

FÖR MEDLEMMAR 245 KR

ICKE MEDLEMMAR 795 KR

ANMÄLAN GÖRS VIA RECEPTIONEN!

GRUPPLEDARE: ELLINOR OLSSON LEG FYSIOTERAPEUT, FLERA ÅRS ERFARENHET AV OLIKA FORMER AV GRUPPTRÄNING, PERSONLIG TRÄNARE, HAR PÅBÖRJAT UTBILDNINGEN MAMMAMAGE.