Vecka 7 börjar vi nästa omgång av våra uppskattade mammabebiskurser. Anmälan sker via receptionen på Atletica träningscenter! Kurserna är uppdelade i tre olika nivåer, steg 1, steg 2 och steg 3. Nedan finner ni information kring de olika stegen!

STEG 1

Detta är för dig som är nybliven mamma, i slutskedet av din graviditet el inte kommit igång med någon form av träning el aktiveringsövningar och önskar utföra detta i en mindre grupp.
Vi kommer i detta steg fokusera på andningsövningar, bäckenbotten samt bålaktivering men även utföra lättare övningar för axlar/skuldror.

STEG 2

Detta är för dig som vart på återkontroll. Du har kommit igång med aktiveringsövningar för bålen och  lättare träning och vill nu ta nästa steg i din träning.
Vi kommer även i denna grupp fokusera på bål axlar/skuldror men även involvera mer träning för säte och baksida lår.  Detta steg har fortfarande mycket fokus på att återfå kontakt och kontroll på olika muskelgrupper i vår nya kropp.

STEG 3

I detta steg arbetar vi med mer utmanande övningar för våra muskler. Detta är för dig som kommit igång med din träning och återfått kontakt med din muskler.

Start: vecka 7-14 (totalt 8ggr)

Plats: Atletica Träningscenter

Dag: onsdagar

Tider:

Steg 1 kl: 11-12

Steg 2 kl: 08.30-9.30

Steg 3 kl: 9.45-10.45

Pris: för medlemmar 245kr

Icke medlemmar 795kr

Anmälan görs via receptionen!

Gruppledare: Ellinor Olsson utbildad Fysioterapeut, flera års erfarenhet av olika former av gruppträning, personlig tränare, har påbörjat utbildningen mammamage.