PT-TEAM

Våra Personliga tränare

Vår ambition är att samla ett team med stark lagkänsla och så mycket kunskap och erfarenhet som möjligt. Oavsett vem du som kund träffar så kan du känna dig trygg i att du får samma och lika bra hjälp. Totalt har vi tillsammans mer än 6år på universitet, 20talet utbildningar och 100tals pt-timmars erfarenhet.

Amilia Gustafsson

Personlig tränare / massör

Jag har jobbat med träning och hälsa i över tio år och har alltid fascinerats av hur fantastisk kroppen är, och hur du med fysisk aktivitet och sunda kostvanor verkligen kan öka ditt välbefinnande både kortsiktigt och långsiktigt.
För mig är det viktigt att få dig som kund att känna dig trygg  för träning ska vara roligt,
utmanande och ge energi!

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0707-27 54 88
Mail: amilia@ptstudionvarberg.se

Sara Claesson

Personlig Tränare

Som din PT vill jag med mitt stöd och min kunskap skapa en atmosfär för dig att trivas. Jag vill skapa ytor och miljöer där du har självförtroende att röra på dig. Därför jobbar jag både inomhus och utomhus. Kanske kan jag hjälpa dig hitta känslan som kan förvandla träning från något tungt till något med guldkant. En stund för egentid, urladdning och uppladdning.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0709 – 59 57 79
Mail: sara@ptstudionvarberg.se

Alexandra Strandberg

Kostrådgivare/ hälsovetare

c

Det är jag som kommer hjälpa dig med dina kostplaner och vägleda dig om du väljer att satsa på kostrådgivning online. Hälsa och välbefinnande handlar om balansen mellan bland annat kost, träning, stress och sömn  som är unikt för varje individ. Jag anser inte att man ska förbjuda mat utan snarare hitta en näringsriktig och varierad bas i din kost med utrymme för livsmedel som du verkligen uppskattar.

Läs mer om kostrådgivning och boka.

Mail: kost@ptstudionvarberg.se 

Jonathan Tygesen

Personlig tränare / fys tränare

När jag grundade PT-STUDION hade jag länge haft en vision att göra personliga träning mer anpassad till dina önskemål och ambitioner, kort sagt bättre.  Oavsett om ditt mål är att komma igång med träningen, gå ner några kilo inför semestern, göra en omfattande livsstilsförändring eller att ta nästa steg inom din idrott så kan jag hjälpa dig!

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0709 – 60 58 39
Mail: jonathan@ptstudionvarberg.se

Emelie Andersson

Personlig Tränare

Som småbarnsmamma har jag fått lära mig allt om att ”inte ha tid” och känslan att börja om ifrån noll. Jag tror på ett samspel mellan kost och fysisk aktivitet, det krävs en balans däremellan för att nå resultat. Det är en investering, inte bara i dig själv utan även dina nära och kära. Mitt jobb är att hitta bästa vägen till Ditt mål för just Dig.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0703-91 04  16
Mail: emelie@ptstudionvarberg.se

Johanna Tygesen

Personlig tränare

c
Personlig träning är för alla, eller? Självklart! Jag finns här för dig oavsett vad just ditt mål är. Ska vi bli starkare? Tyngre? Lättare? Gå upp? Gå ned? Mer tonade? Vardagsfunktionell? Kanske har du inget mer specifikt mål än att du vill ”komma igång” med träningen. Vad det än må vara så löser vi det tillsammans helt efter dina önskemål, behov och preferenser.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0737 – 12 85 33
Mail: johanna@ptstudionvarberg.se 

För att få fart på träning är det viktigt att veta vad just du vill, därför utgår vi alltid utifrån din målsättning. Vi vet att det är en utmaning att att få tid till träningen i en redan hektisk vardag därför har vi inga fasta öppettider, utan vi har öppet när du vill träna. Du bokar själv in träningstider som passar dig via vår digitala bokningskalender.
Välkommen in till oss så berättar vi mer över en kaffe.