Hur bokar jag som medlem min gruppträning i det nya systemet?

Som du som medlem säkert märkt håller vi på att byta vårt bokningssystem och förhoppningsvis har du redan fått en ny tagg (annars är det hög tid att hämta din personliga tagg på gymmet). Som du kanska också har märkt har vår hemsida fått en nytt utseende. Detta är ett steg i arbetet för att förbättra och digitalisera Atletica, allt för att DU som medlem ska få ut ännu mer av ditt medlemskap hos oss.  Och vi kan redan nu flagga för att det under första kvartalet kommer lanseras en Atletica app i appstore och android så det blir ännu lättare för dig som medlem att boka din gruppträning.

Här följer lite praktiskt information kring hur du hittar och bokar din gruppträning. Den stora skillnaden är att du istället för att logga in med ditt gamla medlemsnummer,  loggar du nu in med eposten du gett oss på gymmet. Lösenordet ska du kunna hitta i ditt välkomsmail  från nya bokningssystemet, annars begär du bara ett nytt lösenord under fliken ”glömt lösenord”.

Du kan boka dig på 6pass samtidigt och blir automatiskt incheckad när du blippar din tagg på gymmet. OBS du måste vara på gymmet senast 10minuter annars släppt platsen fri det är okej att boka av passet senast två timmar innan.  Efter tre missade bokningar/sena avbokningar får du betala 100kr i avgift.

Schemat hittar du under fliken ”schema” eller så går du direkt till ”mina sidor” och sedan är det bara klicka sig fram.

Är du gäst hos går det alldeles utmärkt att registrera sig som gäst och boka gruppträning.

Lycka till!